Welk internetabonnement past bij jou?

Ben je al jaren trouw aan dezelfde internetprovider, maar zie je de kosten elk jaar stijgen? Dan is het misschien tijd om eens rond te kijken naar een nieuw internetabonnement. Maar welk abonnement sluit nu het beste aan bij jouw situatie? Bij Solcon helpen we je graag met de belangrijkste overwegingen om de juiste keuze te maken.

Nieuwe provider nodig: waar moet je beginnen?

Het kiezen van een nieuw internetabonnement kan een uitdaging zijn, vooral met zoveel verschillende opties. Daarom hebben we de belangrijkste factoren op een rij gezet die je kunnen helpen bij je keuze:

  1. Beschikbaarheid: Glasvezel is de toekomst, maar nog niet overal beschikbaar. Doe de postcodecheck op onze website om te zien welke opties er zijn op jouw adres. Bij Solcon bieden we zowel glasvezel als DSL aan, zodat je altijd verzekerd bent van een stabiele verbinding.
  2. Klantenservice en betrouwbaarheid: Bij Solcon staat klanttevredenheid voorop. Onze klantenservice is er altijd voor je, zonder lange wachttijden of doorkiesmenu’s. Wij zijn trots op onze reputatie als een van de best gewaardeerde providers op glasvezel in Nederland​.
  3. Snelheid: De juiste snelheid is essentieel voor een fijne internetervaring. Of je nu veel streamt, online games speelt of grote bestanden downloadt, Solcon biedt snelheden die passen bij elk type gebruiker. Voor licht internetgebruik kan een lagere snelheid al volstaan, maar bij intensief gebruik raden we een hogere snelheid aan.
  4. Prijs: Bij Solcon begrijpen we dat kosten een belangrijke rol spelen bij het kiezen van een internetabonnement. We bieden scherpe tarieven en transparante prijzen, zonder verborgen kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bepaal welke snelheid je nodig hebt

Het is belangrijk om een internetverbinding te kiezen die past bij jouw gebruik. Gebruik onze keuzehulp om te ontdekken welke snelheid het beste bij jouw situatie past. Of je nu in een druk huishouden woont of gewoon van snelle downloads houdt, bij Solcon hebben we altijd een passend abonnement.

Wel of geen TV?

In een tijd waarin streamingdiensten populair zijn, is het de vraag of je nog wel een tv-abonnement nodig hebt. Bij Solcon bieden we flexibele oplossingen: kies voor een compleet pakket met tv, of ga voor een internet-only abonnement als je vooral streamt. Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van je favoriete programma’s, op welke manier dan ook.

Vaste telefoon nodig of heb je een mobiel bij KPN?

Hoewel de mobiele telefoon steeds dominanter wordt, kan een vaste lijn nog steeds handig zijn. Zeker als je deelneemt aan ons Solcon Compleet Extra programma, waarmee je extra voordelen geniet. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd bereikbaar bent, op de manier die het beste bij jou past.

Extra’s bij je abonnement

Bij Solcon bieden we meer dan alleen internet. Ons assortiment aan extra’s zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van je verbinding:

  • Modem: We leveren gratis een modem bij je abonnement, zodat je direct aan de slag kunt.
  • Wifiversterker: Heb je een groot huis? Met een wifiversterker van Solcon zorg je voor een sterk signaal in elke hoek van je woning.
  • E-mail en spamfilter: Bescherm jezelf tegen ongewenste e-mails met ons geavanceerde spamfilter.
  • Antivirus en Solcon Veilig Online: Veiligheid staat bij ons voorop. Met Solcon Veilig Online ben je beschermd tegen internetcriminaliteit zoals malware, phishing en ransomware​.

Bekijk de beschikbaarheid op jouw adres

Benieuwd naar welke opties beschikbaar zijn op jouw adres? Gebruik de Solcon Postcodecheck om dit snel en eenvoudig te ontdekken.

Solcon Postcodecheck

Bij Solcon zorgen we ervoor dat je altijd het internetabonnement kiest dat het beste aansluit bij jouw leven. Maak de overstap en ervaar het verschil!