Geniet van Europees en Nederlands voetbal

Voor voetballiefhebbers is er niets leuker dan live wedstrijden kijken. Of het nu de Eredivisie op zondag is of Europese topwedstrijden doordeweeks, jij wilt alles volgen. Met Solcon zit je altijd goed voor al jouw voetbalavonturen, van de eerste aftrap tot de laatste minuut.

Voetbal bij Solcon met Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft de rechten voor Europese voetbalcompetities. Als Solcon-klant hoef je je geen zorgen te maken. Met Ziggo Sport Free volg je de Nederlandse clubs in Europese competities en zelfs de finales gratis. Voor de echte voetbalfans is er het Ziggo Sport Totaal pakket. Hiermee heb je toegang tot alle hoogtepunten en spanning van de Europese competities.

Het beste van Nederlands voetbal bij Solcon

Of je nu fan bent van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie of de KNVB Beker, Solcon zorgt ervoor dat jij geen enkel belangrijk moment mist. Met onze diensten krijg je een complete voetbalervaring, zoals je die van ons gewend bent. Als klant van Solcon geniet je altijd van live voetbal, waar je ook bent.

Gratis ESPN op kanaal 14

Als onderdeel van jouw televisieabonnement bij Solcon krijg je gratis toegang tot ESPN op kanaal 14. Zo hoef je geen wedstrijd meer te missen en ben je altijd op de hoogte van de laatste voetbalwedstrijden en hoogtepunten.

ESPN Compleet

Wil je nog meer sport beleven? Overweeg dan ESPN Compleet. Met ESPN Compleet krijg je toegang tot alle kanalen van ESPN, waardoor je kunt genieten van nog meer live wedstrijden, analyses en sportnieuws. Dit is de ultieme manier om jouw voetbalervaring naar een hoger niveau te tillen. Met Solcon Compleet Extra’s krijg je ESPN Compleet gratis, waardoor je zonder extra kosten kunt genieten van alle extra sportkanalen.

Meer informatie over Solcon Compleet Extra’s.

Europees voetbal met je Solcon-abonnement

Naast Nederlands voetbal biedt Solcon jou ook de kans om Europees voetbal te volgen met het Ziggo Sport Totaal pakket. Je kunt dit pakket eenvoudig aanzetten via de Serviceweb.

Champions League

Met het Ziggo Sport Totaal pakket bij Solcon kijk je live naar de Champions League. Beleef de spanning van de Europese topwedstrijden vanaf jouw eigen bank. Van spannende duels tot verrassende momenten, met Ziggo Sport volg je elk moment van de Champions League.

Europa League

Volg jouw favoriete Nederlandse clubs in hun Europese avontuur met de Europa League. Dankzij het Ziggo Sport Totaal pakket kijk je alle wedstrijden live bij jou thuis, via Solcon.

Conference League

Voor de clubs die zich niet kwalificeren voor de Champions League of Europa League, is er nog altijd de Conference League. Met het Ziggo Sport Totaal pakket bij Solcon zie je ook deze wedstrijden live en direct op jouw scherm.

Hoe kijk je Europees voetbal bij Solcon?

Bij Solcon blijf je genieten van je favoriete sport zonder gedoe. Meld je gratis aan voor Ziggo Sport Free en volg kosteloos de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs en de finales. Je hoeft niet over te stappen naar een andere provider om toegang te krijgen tot de beste voetbalwedstrijden. Met het Ziggo Sport Totaal pakket kijk je bovendien alle andere Europese wedstrijden live via de Ziggo GO app.

Ben je niet zo’n voetbalfan, maar wel geïnteresseerd in ons aanbod? Bekijk dan al onze zenderpakketten hier.